Menu

Get Socialize

Ognjen Škorić najbolji igrač Područnog fudbalskog saveza Gradiška

05.03.2019 164 8 Nema komentara

Description

Područni fudbalski savez Gradiška proglasio je Ognjena Škorića, kapitena Fudbalskog kluba „Jedinstvo“ iz Žeravice, za najboljeg igrača. Iako mu je ovo jedno od mnogih priznanja u nizu, Škorić ističe da mu jednako znači: „Mislim da je ovo pokazatelj kako je ekipa igrala prošle godine, da smo imali dobre rezultate i ova nagrada je za sve nas. Cilj mi je da ostanem u „Jedinstvu“ kao kapiten, da pokušamo izboriti finale kupa Republike Srpske.“

Priznanja su dodijeljena i najboljim klubovima Područnog fudbalskog saveza Gradiška: „Bratstvu“ iz Poveliča, „Crnom vrhu“ iz Jaružana, a prvo mjesto je zauzelo „Jedinstvo“ iz Žeravice. Najbolji fudbalski trener je Vinko Marinović iz Gradiške, a najbolji sudija je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.

Srđan Beuk, igrač „Kozare“, proglašen je najperspektivnijim igračem. Beuk je rekao da bez njegovih saigrača i trenera ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

U okviru Područnog fudbalskog saveza Gradiška postoji 46 klubova, istakao je predsjednik Miloš Brkić: „Ponosni smo na rad svih klubova i nadam se da će nam 2019. godina biti puno bolja, prije svega u sportskom smislu, i da će klubovi sa Područnog fudbalskog saveza Gradiška ostvariti dobre rezultate u ligama u kojima nastupaju u okviru Fudbalskog saveza Republike Srpske.“

Gradiški Područni fudbalski savez dodijelio je jubilarne nagrade – zlatne i srebrne plakete, kao i nagrade Veliko srce i Fair play.

Svečanom dijelu Skupštine prethodio je radni, na kome su usvojeni izvještaj Nadzornog odbora, završni račun za 2018. i finansijski plan za 2019. godinu.

Sport