Menu

Get Socialize

Ognjen Škorić najbolji igrač Područnog fudbalskog saveza Gradiška

05.03.2019 897 34 Nema komentara

Description

Područni fudbalski savez Gradiška proglasio je Ognjena Škorića, kapitena Fudbalskog kluba „Jedinstvo“ iz Žeravice, za najboljeg igrača. Iako mu je ovo jedno od mnogih priznanja u nizu, Škorić ističe da mu jednako znači: „Mislim da je ovo pokazatelj kako je ekipa igrala prošle godine, da smo imali dobre rezultate i ova nagrada je za sve nas. Cilj mi je da ostanem u „Jedinstvu“ kao kapiten, da pokušamo izboriti finale kupa Republike Srpske.“

Priznanja su dodijeljena i najboljim klubovima Područnog fudbalskog saveza Gradiška: „Bratstvu“ iz Poveliča, „Crnom vrhu“ iz Jaružana, a prvo mjesto je zauzelo „Jedinstvo“ iz Žeravice. Najbolji fudbalski trener je Vinko Marinović iz Gradiške, a najbolji sudija je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.

Srđan Beuk, igrač „Kozare“, proglašen je najperspektivnijim igračem. Beuk je rekao da bez njegovih saigrača i trenera ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

U okviru Područnog fudbalskog saveza Gradiška postoji 46 klubova, istakao je predsjednik Miloš Brkić: „Ponosni smo na rad svih klubova i nadam se da će nam 2019. godina biti puno bolja, prije svega u sportskom smislu, i da će klubovi sa Područnog fudbalskog saveza Gradiška ostvariti dobre rezultate u ligama u kojima nastupaju u okviru Fudbalskog saveza Republike Srpske.“

Gradiški Područni fudbalski savez dodijelio je jubilarne nagrade – zlatne i srebrne plakete, kao i nagrade Veliko srce i Fair play.

Svečanom dijelu Skupštine prethodio je radni, na kome su usvojeni izvještaj Nadzornog odbora, završni račun za 2018. i finansijski plan za 2019. godinu.

Sport
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!