Menu

Get Socialize

Ognjen Škorić najuspješniji gradiški fudbaler u 2018.

15.12.2018 922 30 Nema komentara

Description

 

Drugu godinu za redom, kapiten Fudbalskog kluba „Jedinstvo“ iz Žeravice, Ognjen Škorić, proglašen je za najuspješnijeg fudbalera 2018. godine na području opštine Gradiška.

„Ova nagrada mi znači puno, ali ona pripada cijeloj ekipi. Moji planovi su da ostanem u Žeravici i da kao kapiten pokušam da ostvarim plasman u Prvu ligu Republike Srpske“, rekao je Ognjen Škorić.

Titulu najuspješnijih fudbalera ponijeli su i Mihajlo Mijatović iz Fudbalskog kluba „Sloga“ Gornji Podgradci, kao drugoplasirani, dok je trećeplasirani Borislav Božić iz Fudbalskog kluba „Obradovac“ Gradiška.

Opštinski fudbalski savez Gradiška proglasio je za najperspektivnijeg mladog igrača Srđana Beuka iz „Kozare“.

„Puno će mi značiti ova nagrada za dalju karijeru. Maja tri trenera Saša Raca, Zoran Blagojević i Saša Krupljanin su mi najviše pomagali. Sa njima radim svaki dan“, izjavio je Srđan Beuk.

Predsjednik Opštinskog fudbalskog saveza Gradiška, Ilija Gigović, rekao je da se radi na povećanju broja fudbalskih klubova ali i na poboljšanju uslova na terenima: „Borimo se preko Fudbalskog saveza Republike Srpske, na čijem je čelu naš građanin, gospodin Mile Kovačević, da na ovim prostorima dobijemo jedan teren sa vještačkom travom. Ovaj projekat bi trebalo da je u završnoj fazi i iduće godine bi počela izgradnja tog terena.“

Gradiški Opštinski fudbalski savez dodijelio je brojna priznanja: za najboljeg sudiju proglašen je Miloš Gigović, dok su najperspektivnije sudije Momčilo Pavlović i Nemanja Pucarević. Najuspješniji sportski radnici su Suad Huremović, Boris Berić, Saša Raca i Svjetlana Kovačević. Povelje za dugogodišnji rad u fudbalu dodijeljena je Dragoljubu Vujanoviću i Novi Milanoviću, a povelju za najduži, tridesetogodišnji, igrački staž dobio je Milan Milaković. Za najboljeg fudbalskog trenera proglašen je Vinko Marinović,  a titule najuspješnijih ekipa ponijele su ekipe fudbalskih klubova „Obradovac“ Gradiška i „Jedinstvo“ Žeravica. Posebno priznanje dodijeljeno je Ženskom fudbalskom klubu „Jedinstvo“ iz Žeravice.

Sport
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!