Menu

Get Socialize

Otvoren asfaltirani put Mašići – Gaj

19.07.2018 1057 10 Nema komentara

Description

Novoasfaltirana dionica puta Mašići – Gaj puštena je u upotrebu. Riječ je o putu dužine 2200 metara koji prolazi pored nedavno izgrađene kapele u zaseoku Gaj. Put je svečano otvorio načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić.

„Mi nastavljamo tradiciju od prošle godine i želimo da investiramo na čitavom prostoru opštine Gradiška. Danas otvaramo veoma bitnu komunikaciju koja povezuje Mašiće i Gaj sa jedne strane sa Dušanovim, a sa druge strane sa Berekom i Novom Topolom. Plan nam je da uskoro osvijetlimo kapelu u Gaju, kako bi se ovdje mogla obavljati ceremonija vjenčanja“, istakao je Adžić.

Mještani su zadovoljni jer će se asfaltiranim putem sada kretati mnogo lakše i brže. Kažu da je ova putna komunikacija već dugi niz godina bila u dosta lošem stanju.

„Ja sam rođen u blizini i ovim putem sam nekada išao u školu. Put je bio jako loš, ne mogu da opišem koliki je ovo napredak“, rekao je Slavko Gajić, mještanin Mašića.

„Ovaj put je od velikog značaja za mještane. Zahvalni smo lokalnoj upravi koja je pomogla da Mašići dobiju ukupno 5 km asfalta u proteklom periodu“, naglasio je Dragan Ninić, predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Mašići.

Mještani Mašića navode da u ovoj mjesnoj zajednici postoji još nekoliko infrastrukturnih projekta koje bi trebalo realizovati u predstojećem periodu. Jedan od prioritetnijih je rekonstrukcija osnovne škole, koju pohađa 30-ak đaka. Nadaju se da će uz podršku nadležnih nastaviti da unaprijeđuju životne uslove u ovom mjestu.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!