Menu

Get Socialize

Otvoren novi proizvodni pogon firme PMP „Jelšingrad“ u Gradišci

29.09.2018 1884 12 Nema komentara

Description

Firma PMP „Jelšingrad“ svečanim presjecanjem vrpce u Gradišci je otvorila novi proizvodni pogon. U ovaj pogon koji će omogućiti otvaranje stotinu novih radnih mjesta uloženo je oko 10 miliona KM.

“Danas je veoma važan dan, jer imamo otvaranje nove fabrike. Mislimo da je to važna stvar za ovaj grad. To je zahvaljujući našem menadžmentu koji je donio visok nivo tehnologije u Gradišku, to je nešto sa čime se možemo ponositi” rekao je Luiđi Poco, vlasnik preduzeća “PMP Јelšingrad”.

Svečanosti u Gradišci je prisustvao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić. On rekao da je ova investicija veoma značajna.

“Moram istaći jer su se našle dvije ozbiljne strane, lokalna uprava I ova firma.Uspjeli smo jer smo usvojili jednošaltersko poslovanje, gdje u roku od četiri dana izdamo lokacijske uslove I u roku od pet građevinsku dozvolu. Gopodin Poco nije mogao da vjeruje da se sve to može uraditi u tako kratkom roku” rekao je Zoran Adžić, načelnik opštine Gradiška.

“Želimo da budemo odgovorna lokalna uprava da radimo u interesu građana i privrednika koji posluju na prostoru opštine Gradiška” istakao je na otvaranju novog pogona načelnik opštine Zoran Adžić.

Firma PMP „Jelšingrad“ u Gradišci je osnovana prije 12 godina ,a osnovna djelatnost iste je izrada teških varenih čeličnih konstrukcija, a oprema koja se proizvodi instalisana je u čeličanama na svim kontinentima.Trenutno zapošljava oko 200 radnika.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!