Menu

Get Socialize

Otvoren šalter Pošta Srpske na Senjaku

16.07.2018 718 7 Nema komentara

Description

U naselju Senjak u Gradišci sa radom je počeo izdvojeni šalter Pošta Srpske. Izdvojeni šalter koji se nalazi u Ulici Miloša Crnjanskog Arka II mještanima jednog od najvećih prigradskih naselja na području opštine omogućava prijem poštanskih pošiljaka, sve vrste uplata, kao i kupovinu čestitki, dopune za pri-pejd račune i lutriju.

Otvaranju izvdojenog šaltera na Senjaku u Gradišci prisustvovali su načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić i direktor Pošta Srpske Jasminka Krivokuća.

„Odlučili smo da otvorimo ovaj šalter, jer na Senjaku ima oko 1000 domaćinstava. Mi obazrivo pristupamo otvaranju novih šaltera, ali s obzirom na prostor i potrebe Geodetske uprave kao i građana Senjaka i opštine Gradiška da vrše uplate i isplate, našli smo rješenje i vjerujemo da ćemo opravdati otvaranje ovog šaltera“ kaže Jasminka Krivokuća, direktor Pošta Srpske.

„Prošle godine je odbornik Marica Bubulj, koja je stanovnik ovog naselja, na sjednici Skupštine opštine postavila odborničko pitanje o potrebi i mogućnosti otvaranja novog šaltera. Mi smo Pošti Srpske poslali dopis i uz pomoć narodnog poslanika Slavka Dunjića danas smo u prilici da na Senjaku otvorimo izdvojeni šalter koji će biti u funkciji građana i privrednika ove opštine“ rekao je Zoran Adžić, načelnik opštine Gradiška.

Izdvojeni šalter na Senjaku će biti otvoren svakog radnog dana u vremenu od 7:30 do 15:30 časova.

Društvo