Menu

Get Socialize

Otvoreno dječije igralište u Bok Jankovcu

28.09.2018 619 8 Nema komentara

Description

U Mjesnoj zajednici Bok Jankovac otvoreno je novo dječije igralište, vrijednosti oko 6 000 KM. Sredstva za izgradnju doniralo je preduzeće „Tikt Manufaktura” iz Gradiške.

“Dio smo ove zajednice i pokušavamo nešto ovdje uraditi. Nadamo se da će ova djeca koja se igraju nekad doći kod nas na praksu i da rade ,ali i da njiihovi roditelji imaju gdje ostaviti svoju djecu da se igraju” kaže Krešimir Bodrožić, vlasnik firme “Tikt manufaktura”.

“Od srca se zahvaljujem gospodinu Bodrožiću i njegovom preduzeću koji su pokazali svoju društvenu odgovornost. Oni su u saradnji sa Tehničkom školom povezali se i donirali su im CNC mašinu da bi se učenici mogli obučiti i nakon završene škole početi sa radom” rekao je Zoran Adžić, načelnik opštine Gradiška.

Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić kaže da je ovo  šesto igralište koje je izgradjeno nakon što je lokalna uprava uputila poziv svim firmama koje posluju na ovom području da doniraju sredstva. On je dodao da će ove godine biti izgrađeno 12 igrališta, ali da će se sa ovim aktivnostima nastaviti i na proljeće.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!