Menu

Get Socialize

Otvoreno još jedno dječije igralište u Gradišci

20.09.2018 495 15 Nema komentara

Description

U Gradskom parku u Gradišci otvoreno je novo dječije igralište. Sredstva za izgradnju igrališta ovog puta doniralo je preduzeće „Rapić“.

Ovo je još jedno igralište, od planiranih 12, koje je izgrađeno na području opštine Gradiška u okviru aktivnosti koje je lokalna uprava provodi sa društveno odgovornim kompanijama.

„Omogućili smo dječici da zajedno sa svojim tetama, bakam i dekama uživaju u prelijepom parku. Zahvaljujem se preduzeću „Rapić“ koje je uložilo oko 15 hiljada KM u ovo igralište“ rekao je Zoran Adžić, načelnik opštine Gradiška.

„Opština nas je zamolila da se uključimo u ovu pozitivu akciju mi smo je sa zadovoljstvom podržali, jer smatramo da ovakve akcije treba podržavati“ kaže Vojislav Rapić, direktor preduzeća „Rapić“ Gradiška.

„Lokalna uprava će nastaviti da bude u funkciji građana i privrednka opštine, a zamoliće sve privrednike da se u narednom periodu odazovu drugim aktivnostima koje imaju humani i društveni karakter“ rekao je na otvaranju dječijeg igrališta načelnik Zoran Adžić.

Društvo