Menu

Get Socialize

Paketiće dobilo 370 mališana

25.12.2017 545 20 Nema komentara

Description

U organizaciji Centra za socijalni rad Gradiška organizovana je podjela poklon paketića za djecu iz Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima, Saveza gluvih i nagluvih, djecu iz višečlanih i socijalno ugroženih porodica sa područja naše opštine kao i djecu romske populacije. Ove godine novogodišnje paketiće dobilo 370 mališana. „Djeca koja bi trebala dobiti paketiće ima još, međutim sad smo toliko uspjeli da obuhvatimo. Ovo je značajno i zbog socijalizacije djece“ kaže Rade Cumbo, direktor Centra za socijalni rad Gradiška.

Novogodišnjim paketićima obradovali su se najmlađi Gradiščani ali i njihovi roditelji koji kažu da im ovakva vrsta pomoći mnogo znači.

Podjela paketića organizovana je zahvaljujući Kabinetu načelniku opštine Gradiška. „Tradicionalno svake godine ovo podržavamo kako bi mališanima uljepšali praznike“ rekao je Zoran Adžić, načelnik opštine Gradiška.

Osim nezaobilaznog Djeda Mraza, koji je poklonima razveselio mališane,i glumci Grad pozorišta izveli su pozorišnu predstavu.

Društvo