Menu

Get Socialize

Počeli radovi na postavljanju klizališta

05.12.2019 341 8 Nema komentara

Description

Radovi na postavljanju klizališta kod Kulturnog centra Gradiška su počeli. Zvanično otvaranje planirano je 15. decembra ove godine.

„Komunalno preduzeće će i ove godine našim sugrađanima obezbijediti određene zimske radosti, kao i prošle godine imaćemo klizalište. Biće tu i drugih sadržaja, te ćemo ih obogatiti, imaćemo tobogan i stazu“ rekao je Sandro Zeničanin, direktor KP „Vodovod“ Gradiška.

Planirano je da klizalište bude postavljeno mjesec dana, a možda i duže  ukoliko to vremenski uslovi dozvole. Cijena se neće mijenjati u odnosu na ranije te će iznositi 3 KM.

„Mi smo to ograničili na sat vremena, ali to nikad nismo branili koliko god ljudi žele i mogu. Ove godine će biti besplatnih ulaznica za djecu sa posebnim potrebama, te učenici škola osnovnih, srednjih škola će prijepodne na klizalište moći da dođu i uživaju besplatno. Nadam se da će i ove godine građani uživati“ kaže Sandro Zeničanin, direktor KP „Vodovod“ Gradiška.

Klizalište se proteklih godina pokazalo kao jako dobro prihvaćen zimski sadržaj u gradu na Savi , te je zabilježio veliki broj posjetilaca, posebno djece.Podsjećamo da će klizalište svoja vrata ove sezone otvoriti u nedjeju 15. decembra kada će zvanično početi i program Zimskog grada uz koncert Amadeus benda.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!