Menu

Get Socialize

Počelo novogodišnje ukrašavanje grada

04.12.2019 528 8 Nema komentara

Description

Pred nama su novogodišnji i božićni praznici, a praznične atmosfere nema bez novogodišnjih ukrasa. Ovih dana je u Gradišci počelo  ukrašavanje ulica.

“Postavljanje je počelo drugog decembra, a planirali smo da završimo gradsku zonu do desetog ovog mjeseca. Centri mjesnih zajednica Nova Topola I Gornji Podgradci biće završeni do petanestog. Što se tiče novina uz uobičajene ove godine postavićemo svijetleću jelku koja će biti postavljena kod fontane” kaže Vedran Knežević iz Odjeljenja za komunalne i stambene poslove Gradiška.

Posebna pažnja kao I svake godine posvećena je glavnoj Vidvanskoj ulici.

“Postavićemo ukrase po sporednim ulicamaa kao I kićenje platoa Kulturnog centra” rekao je Vedran Knežević iz Odjeljenja za komunalne i stambene poslove Gradiška.

Osim postavljanja novogodišnjih ukrasa u toku su i pripreme za razne manifestacije koje će se održati u  sklopu programa Zimskog grada.

„Najavio bi otvaranje uz koncert grupe Amadeus, zatim će biti doček Dječje Nove godine 29. decembra u 11 časova, te doček Međunarodne Nove godine, ali i Pravoslavne koja će biti 13. januara uz koncert grupe Galija“ rekao je Miloš Vujinić, direktor Turističke organizacije Gradiška.

Akciju novogodišnjeg ukrašavanja Gradiške provodi Komunalno preduzeće „Gradska čistoća“u saradnji sa preduzećem „Elektro tim“ iz Banjaluke.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!