Menu

Get Socialize

Počeo „Fitnes na otvorenom“ u Gradišci

07.08.2018 424 12 Nema komentara

Description

U Gradskom parku u Gradišci 6. avgusta počeo je „Fitnes na otvorenom“. Riječ je o besplatnom, zabavnom druženje uz treninge koji pozitivno utiču na zdravlje.

“Mi smo planirali da radimo plesni fitnes,ali i da predstavimo pet različitih programa koji su prilagođeni svim uzrastima. Ko želi može doći, jer dobnih ograničenja nema, treba samo postojati dobra volja” kaže Vera Kalajdžić,  trener Plesnog studija “Dance step”.

Uprkos toplom i sparnom vremenu dobru volju za vježbanje ima  Snježana Gvozden. Ona je bila jedna od rijetkih  koja je pored najmlađih odlučila da od prvog dana učestvuje u Fitnesu na otvorenom. Smatra da u ovom lijepom ambijentu treba podržati ovu akciju, tda reba dolaziti i baviti se sportom.

Petodnevni „Fitnes na otvorenom“ u Gradišci održava se u sklopu manifestacije „Gradiško ljeto 2018“.

„Zadovoljstvo nam što se ova manifestacija održava i ove godine i što građani mogu učestvovati u tome. Promocija sporta i zdravog života na otvorenom je sjajna ideja i mi ćemo uvijek tako nešto podržavati“ kaže Davor Glišić,b načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti.

Svi koji su zainteresvani za Fitnes na otvorenom mogu doći u Gradski park od 6. do 10. avgusta  od 20 časova da se druže, vježbaju  pričaju o ishrani,a  sve u cilju promocije zdravog načina života.

Društvo