Menu

Get Socialize

Poginula dvojica maturanata gradiške Tehničke škole

05.12.2019 1707 13 Nema komentara

Description

Tragedija koja se dogodila noćas na magistralnom putu Gradiška – Kozarska Dubica, u mjestu Vrbaška zavila je u crno porodice Mijatović i Švraka. U saobraćajnoj nesrećI život su izgubila dvojica mladića, osamnaestogodišnji Davor Mijatović i Miloš Švraka. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Gradiška.

„Sinoć, oko 23.30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Citroen Xsara“, kojim je upravljao M.K, a sa kojim su se u vozilu nalazili suvozač M.S. i putnici D.M. i M.Š, svi iz Gradiške. Putnici su smrtno stradali, a vozač i suvozač su zadobili tjelesne povrede“, potvrđeno je u PU Gradiška.

Poginuli mladići su, kako dozajemo, učenici Tehničke škole u Gradišci. Išli su u isto odjeljenje, zajedno sa povrijeđenim vozačem i suvozačem u automobilu.

U školi koju su pohađali, tuga i nevjerica.

„Ovo je velika tragedija. Nastradali učenici su bili maturanti naše škole, tehničari mehatronike“, kaže direktor škole Vlado Tomić, izražavajući saučešće porodicama nastradalih učenika.  

Zbog pogibije dvojice mladića, Gradska uprava je donijela odluku da na dan sahrane u Gradišci bude proglašen Dan žalosti.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!