Menu

Get Socialize

Predstava „Ljubav“ odigrana na otvorenom u Gradišci

04.07.2019 634 6 Nema komentara

Description

Predstava „Ljubav“  Gradskog pozorišta Gradiška odigrana je na ljetnoj pozornici Zavičajnog muzeja. Predstava, koja je prvi put izvedena na otvorenom u gradu na Savi, organizovana je u okviru manifestacije „Gradiško ljeto 2019“.

„Sad imamo tri predstave na repertoaru i red je da svaka prođe ovu scenu na otvorenom.Ovo je jedan jako lijepo prostor“ kaže Draško Vidović, direktor Gradskog pozorišta Gradiška.

Ovaj pozorišni komad, je kako sam naslov kaže priča o ljubavi, koja na mnogo dublji način progovara o potrazi za srećom i srodnom dušom, ali i o usamljenosti, otuđenosti i strahovim.Predstava uz dobru koreografiju u sebi ima i elemente kabarea i stendapa. Predstavu “Ljubav” po tekstu Mareja Šizgala režirao je Zlatan Vidović, a u predstavi glume Miljka Brđanin, Admir Mešić i Đorđe Janković.

“Mislim da mi je prvi put da igram gdje jeste radnja predstave. Ovo je zaista divna prilika I za nas velika čast” kaže Miljka Brđanin, glumica.

Ovo je prva godina da gradiško pozorište djeluje kao javna ustanova. Direktor pozorišta Draško Vidović kaže da je sad kraj pozorišne sezone, te da za početak naredne planiraju dosta igranja, gostovanja,učestvovanja na festivalima.

Predstvu “Ljubav” koja je prvi put odigrana na otvorenom organizovala je Turistička organizacija pod pokroviteljstvom Gradonačelnika Gradiške.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!