Menu

Get Socialize

Predstava „Sve o ženama“ pred gradiškom publikom

16.12.2017 426 32 Nema komentara

Description

U Kulturnom centru Gradiška odigrana je hit predstava „Sve o ženama“ . Autor predstave je Mile Gavran, režiser Darko Cvijetić, a izvode je glumice Pozorišta Prijedor: Mirela Predojević, Sabina Halilović i Jelena Seksen. U ovoj komediji predstavljeni su ženski karakteri svih generacija i to u pet različitih priča koje se uzajamno prepliću.

„Ovo je jedna aktuelna priča o ženama. U našem pozorištu radimo nas tri glumice, te smo se jako obradovale kad smo dobile ovaj tekst, jer konačno zajedno glumimo. Svaka od nas igra po pet likova, kroz šesnaest različitih scena koje ne idu hronološki“, rekla je glumica Mirela Predojević.

Predstava „Sve o ženama“ premijerno je izvedena u oktobru u Prijedoru.  Izvođenje u Gradišci je treće po redu, a organizovali su ga Kulturni centar i gradiško „Grad pozorište“, koje na ovaj način obilježava kraj ovogodišnje sezone. Planiraju nove projekte i predstave kojima će u 2018.  godini obradovati građane.

„Već u februaru počinjemo pripremati dječiju predstavu „Šašavi klovnovi“ i radićemo još jednu predstavu za odrasle. U februaru takođe planiramo ponovo igrati „Kumovanje, ludom radovanje“ i to će biti treća repriza u Gradišci“, istakao je Draško Vidović, direktor „Grad pozorišta“ Gradiška.

Izvođenju hit predstave „Sve o ženama“ prisustvovali su brojni Gradiščani.

Kultura