Menu

Get Socialize

Premijerno izvedena predstava „Veseli kvartet“

09.11.2019 569 16 Nema komentara

Description

Pred brojnom publikom u Kulturnom centru Gradiška premijerno je odigrana predstava „Veseli kvartet“ Gradskog pozorišta Gradiška. Riječ je o komediji koja govori o bračnim prevarama najboljih kućnih prijatelja. U predstavi igraju Draško Vidović, Jelena Kesić, Mirela Predojević i Admir Mešić.

„Ovo je vodvilj pa je sve malo prenaglašeno, ja igram jednog od ta dva muža. Jedna opuštajuća predstava“ kaže Admir Mešić, glumac.

Lilijana Ivanović, je reditelj iz Zrenjanina kojoj je ovo 280. Režija u karijeri.Ona je uradila scenografska I kostimografska rješenja, te odabir muzike, prevod teksta I niz drugih poslova.

“Rano je da kažem kakvi su mi utisci, treba sve da se slegne. Rekla bi da je publika bila zadovoljna. Meni je drago što sam radila u ovom pozorištu i nadam se da ću opet doći” rekla je Lilijana Ivanović, reditelj.

Glumci ove predstave istakli su da su zadovoljni premijerom predstave “Veseli kvartet”. Kažu da su reakcije publike bile dobre, ali i njihovo izvođenje,  te da su radili na predstavi oko mjesec dana.

Prva repriza predstave „Veseli kvartet“ biće odigrana 13. novembra u 20 časova u Kulturnom centru Gradiška.

Glumci Gradskog pozorišta kažu da je ovo njihova druga premijera te da su u junu premijerno izveli predstavu „Emigranti“. U decembru planiraju odigrati premijeru predstave za djecu „Kuda idu stare godine“ u režiji Lilijane Ivanović u kojoj će igrati isti glumac kao i u predstavi „Veseli kvartet“.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!