Menu

Get Socialize

Presretači na putevima Gradiške

21.07.2020 1224 26 Nema komentara

Description

Na putevima koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, od 21. do 30 jula, službenici će kontrolisati učesnike u saobraćaju, automatskim mjerenjem prekoračenja dopuštene brzine pomoću tzv presretača.

Iz PU Gradiška napominju da se evidentiranje brzine vrši u pokretu, istovremeno u dolasku i odlasku, s tim što će prekršaji evidentirani u odlasku biti sankcionisani direktnom kontrolom, a u dolasku naknadnom obradom, a obavještenje o prekršaju će stići vozaču na adresu prebivališta.

Na adresu prebivališta će stići obavještenje o učinjenom prekršaju I vozačima čiji prekršaj bude evidentiran  automatskim uređajem za mjerenje brzine.  “Tru cam”, koji će takođe narednih desetak dana biti na putevima u  operativnoj nadležnosti PU Gradiška.

I jedan i drugi uređaj, napominju u Policijskoj upravi, posjeduju memoriju na koju policijski službenik ne može da utiče.

Iz Policijske uprave Gradiška apeluju na vozače da poštuju pravila i propise u saobraćaju, naročito one koji se odnose na ograničenje brzine.

Uncategorized