Menu

Get Socialize

Prigodni božićni pokloni za 60 porodica sa područja Gradiške

06.01.2020 734 35 Nema komentara

Description

Grad Gradiška, u saradnji sa Centrom za socijalni rad i uz pomoć društveno odgovornih kompanija, i ove godine obezbijedio je pečenice i prigodne poklone za Božić za 60 socijalno ugroženih porodica.

Među njih 60 našli su se Đurići iz Čatrnje koji broje devetoro djece, od mjesec dana starosti do 15 godina. Pohvalili su gest Gradske uprave.

„Znači mnogo kada se obrati pažnja na višečlane porodice. Ne osjećamo se usamljeno“, rekao je Srboljub Đurić.

Takođe, za praznike je obradovana i porodica Čeko iz Brestovčine.

„Imamo petoro djece, četiri djevojčice i dječaka. Zahvalila bih se gradonačelniku Adžiću i dorektoru Centra za socijalni rad, Radi Cumbu“, rekla je Nikolina Čeko.

Gradonačelnik Gradiške, Zoran Adžić, izrazio je želju da ova aktivnost za vrijeme božićnih praznika preraste u tradiciju: „Naša je želja da ove najradosnije praznike obradujemo određeni broj porodica koje su u stanju socijalne potrebe i koje su odabrane putem socijalne karte grada Gradiške. Želimo da im ove praznike učinimo ugodnijim, te da dožive sve blagodeti Božića i Srpske nove godine.“

Gradonačelnik Adžić se zahvalio društveno-odgovornim kompanijama na prostoru Gradiške koje su donirale potrebne prehrambene pakete za socijalno-ugrožene porodice.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!