Menu

Get Socialize

Prijem kod načelnika za ORK „Kozara“ Gradiška

10.09.2018 1182 33 Nema komentara

Description

Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić upriličio je prijem za predstavnike Omladinskog rukometnog kluba „Kozara“ iz Gradiške koji su se plasirali  u Prvu rukometnu ligu Republike Srpske.

“Za nas je to veliki uspjeh. Zahvalni smo načelniku i Opštini koji su nam pomogli u finansiranju kao i drugim sponzorima. Put je bio težak s obzirom da mi nemamo dvoranu, jedina smo ekipa koja nije igrala u svom gradu, te samim tim mislim da je naš uspjeh veći” rekao je Nikola Stepanović iz Omladinskog rukometnog kluba „Kozara“.

Čestitajući gradiškim rukometašima na uspjehu načelnik opštine Zoran Adžić rekao je da su kroz postignute rezultate pokazali da Gradiška ima mnogo ekipa kojima je neophodna dvorana da bi mogli da napreduju u svojim rangovima takmičenja.

“Ja sam im obećao da će sljedeće godine igrati u svojoj dvorani i mi ćemo se potruditi da tako bude. Ovi ljudi pokazuju energiju koju treba podržati” rekao je Adžić.

Omladinski rukometni klub „Kozara“ Gradiška od 2014. godine nastupa samostalno i do sada su se takmičili u Drugoj ligi RS. Prva utakmica u Prvoj ligi očekuje ih za desetak dana.

Novosti
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!