Menu

Get Socialize

Prijem za gradiške vukovce i učenike generacije osnovnih i srednjih škola

13.06.2019 957 31 Nema komentara

Description

Gradska uprava Gradiška i ove godine upriličila je tradicionlani prijem za vukovce koji su sve razrede završili sa prosječnom ocjenom 5,00 i učenike generacije završnih razreda osnovnih i srednjih škola u školskoj 2018/19. godini. Prijem je upriličen za 36 učenika, koji su novčano nagrađeni za svoj trud. Po 100KM dobili su vukovci iz osnovnih i srednjih škola, učenici generacije osnovnih škola nagrađeni su sa po  300 KM, a srednjih škola sa 500KM. 

„Gradska uprava simboličnim nagradama za učenike generacije i vukovce pokušava pokazati da vidi trud i rad ovih đaka i sve ono za šta se tokom školovanja zalažu“ rekla je obraćajući se prisutnima na prijemu zamjenik gradonačelnika Gradiške Dragana Ilić.

„Budžetom Gradske uprave u 2019. godini predviđeno je 2 400 000 KM za obrazovanje, prevoz đaka, materijalne troškove, stipendiranje i drugo i planiramo izgradnju novog vrtića u Brestovčini.Cilj gradonačelnika i Gradske uprave je stvaranje povoljnijeg privrednog ambijenta“ dodala je Dragana Ilić, zamjenik gradonačelnika Gradiške.

Na tradicionalnom prijemu prisutni su mogli uživati u bogatom kulturno zabavnom programu u kojem su učestvovali učenici OMŠ “Branko Smiljanić”, članovi Plesnog studia “Dance step” i učesnica Đurđevdanskog festivala Nikolina Čakalj.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!