Menu

Get Socialize

Prohodni putevi na području opštine Gradiška

20.02.2018 855 29 Nema komentara

Description

Snijeg koji je počeo padati tokom noći spremno su dočekali radnici  KP “Gradska čistoća” Gradiška. Ekipe su od ponoći na terenu, te se trude da saobraćajnice budu dobro očišćene kao i javne površine. „Uključili smo i parking službu koja je očistila parking prostor. Što se tiče mjesnih zajednica takođe su tri, četiri ekipe krenule, jer smo željeli da učenicima omogućimo da bez problema i na vrijeme stignu do škole“ rekao je Željko Bilbija, direktor KP „Gradska čistoća“ Gradiška.

Iz Komunalnog preduzeća kažu da su svi putevi na području opštine Gradiška prohodni i da se saobraćaj odvija bez velikih poteškoća.Dodaju i da imaju i dovoljne količine materijala i za nove padavine. „Gradska čistoća ima tri teretna motorna vozila, dva su u gradu zato što su manja. Radimo prvo centralni dio grada. Napravili smo i plan održavanja gradskih saobraćajnica“ kaže Željko Bilbija, direktor KP „Gradska čistoća“ Gradiška.

Kako meteorolozi narednih dana najavljuju nove  padavine ekipe „Gradske čistoće“ očekuje još dosta posla. Ukoliko bude potrebno neprestano će raditi.

Društvo