Menu

Get Socialize

Proslavljena krsna slava opštine Gradiška-Mala Gospojina

22.09.2017 799 41 Nema komentara

Description

Svetom liturgijom i lomljenjem slavskog kolača u crkvi Pokrova Presvete Bogorodice opština Gradiška je 21. septembra obilježila krsnu slavu Rođenje presvete Bogorodice – Malu Gospojinu. Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić, čestitao je slavu svim pravoslavnim vjernicima u Gradišci te je istakao da je ova opština poznata po toleranciji i da su joj potrebni dobri ljudi koji žele da se posvete razvoju opštine Gradiška. „Želimo da građanima budemo na usluzi,a isto tako da podižemo komunalno infrastrukturno opremanje čitavog prostora opštine kao jedan od preduslova za privredni razvoj.Našoj opštini je potrebno otvaranje novih proizvodnih pogona kako od domaćih tako i od stranih investitora i otvaranje novih radnih mjesta“ kaže Zoran Adžić, načelnik opštine Gradiška.

Adžić je rekao da će se takođe posvetiti razvoju kulturnog i društvenog života na poručju opštine Gradiška, kako bi građani imali dovoljan broj manifestacija.

Obilježavanje krsne slave opštine Gradiška nastavljeno je slavskim ručkom kome su prisustvovali predstavnici opštine Gradiška, javnih ustanova i preduzeća, te brojni gosti.

Novosti
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!