Menu

Get Socialize

Puštena u upotrebu asfaltirana putna dionica u Liskovcu

22.10.2019 538 16 Nema komentara

Description

Puštena je u upotrebu asfaltirana putna dionica od 1 370 m u Mjesnoj zajednici Liskovac. Ovu aktivnost finansirala je Gradska uprava Gradiška zajedno sa mještanima i uz značajnu podršku federalnog Ministarstva raseljenih lica i izbjeglica.

„Ministarstvo je izdvojilo 50 odsto sredstava, 25 odsto Gradska uprava Gradiška i 25 odsto mještani. Vrijednost projekta je oko 180 000 KM i ovo je jedan u nizu projekata koji smo realizovali sa Gradiškom“, istakao je Edin Ramić, federalni ministar raseljenih lica i izbjeglica.

„Zahvalni smo ministarstvu na ovoj pomoći, jer je od velikog značaja saradnja sa federalnim ministarstvom koje pomaže povratnike“, naveo je Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

Gradonačelnik Adžić je pozvao resorno ministarstvo da podrži slične projekte i u mjesnim zajednicama Lipovača, Rovine, Obradovac. A u Mjesnoj zajednici Lipovac mještani poručuju da je ovo jedan od značajnijih projekata koji je realizovan.

„Uspjeli smo dovesti gradski vodovod, zatim smo uradili rasvjetu i Društveni dom. U planu je još projekata asfaltiranja puteva i kanalizacione mreže“, rekao je Elvir Demo, predsjednik MZ Liskovac.

Iz federalnog Ministarstva raseljenih lica i izbjeglica poručuju da će krajem godine biti raspisan novi javni poziv na koji će se moći prijaviti povratnici.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!