Menu

Get Socialize

Razni kulturni sadržaji ovog mjeseca u gradiškom Kulturnom centru

02.03.2018 972 50 Nema komentara

Description

U Kulturnom centru Gradiiška pripremili su raznovrstan program za ovaj mjesec. Posjetioce očekuju filmovi, izložbe, koncerti, i drugi sadržaji.

„Već 6. marta imamo dokumentarni film „250 stepenika“, zatim 7. marta je izložba fotografija „Koliko ljubavi je potrebno“, a 9. marta je veliki spektakl, Muzičko – poetsko veče sa Ivanom Bosiljčićem. 28. marta je predstava Vesne Anđelković, a 31. mart je rezervisan za Dječiji festival folklora“, naveo je Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška.

U ovom mjesecu u Kulturnom centru će biti održano i nekoliko seminara. Krajem marta počeće pripreme programskog sadržaja za april, i obilježavanje Dana opštine Gradiška.

U ovoj ustanovi aktivno rade i na nabavci 3D projektora, kako bi unaprijedili bioskopsku djelatnost u Gradišci.

„Riječ je o dosta skupoj investiciji. Mi potražujemo sredstva i apliciramo na projekte kako bismo kupili projektor. U svakom slučaju, prikazujemo filmove i sada, i u martu će ih biti nekoliko“, kazao je Blagojević.

U gradiškom Kulturnom centru kažu da su zadovoljni posjećenošću kulturnih događaja koje organizuju. Iz godine u godinu sve je više posjetilaca. Nadaju se da će tako biti i u narednom periodu.

Kultura
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!