Menu

Get Socialize

Rekonstruisan put u zaseoku Gostinja u Kozincima

01.10.2018 832 9 Nema komentara

Description

Novim asfaltom prekriveno je 1100 metara ove putne komunikacije. Mještani pričaju da je prethodni asfalt bio u ruševnom stanju. Sa zadovoljstvom ističu da su sada obezbijeđeni dobri uslovi za život u Kozincima.

„Ovdje ima dobrih uslova za život, blizu smo grada, imamo vodu, osvjetljenje i sad dobar put“, kaže mještanin Branko Kačavenda.

“Put je bio u jako lošem stanju, par puta je obustavljen prevoz đaka od strane prevoznika. Uputili smo apel načelniku da se put rekonstruiše, jer nije bilo dovoljno samo da se saniraju rupe”, istakao je Igor Pavić, predsjednik Savjeta MZ Kozinci.

Ovaj infrastrukturni projekat posebno je obradovao odbornika u SO Gradiška Ranku Perić Romić, koja se ranije zalagala za rekonstrukciju puta u Kozincima.

“Ja sam rodom iz Kozinaca. Par puta sam spominjala ovaj problem. Ovaj put puno znači za mještane Kozinaca, ali i Laminaca, jer ova dionica povezuje dva sela. Takođe, ovdje ima dosta djece koja putuju u školu ovim putem”, rekla je Perić Romićeva.

Put Kozinci – Gostinja jedna je u nizu dionica koje su asfaltirane u toku ove godine. Vrijednost radova je oko 90 000 KM, rekao je načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić, prilikom svečanog otvaranja novog afalta.

“Infrastrukturno smo opremili ovaj dio Kozinaca i omogućili mještanima da lakše dođu do grada. Opredjeljeni smo da radimo na čitavom prostoru opštine Gradiška”, kazao je Adžić.

U toku ove godine ukupno će biti uloženo skoro dva miliona KM u izgradnju putne infrastrukture na području Gradiške.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!