Menu

Get Socialize

Rekonstruisan put u zaseoku Samardžije u Turjaku

02.10.2018 512 11 Nema komentara

Description

U Mjesnoj zajednici Turjak zaseoku Samardžije rekostruisana je putna komunikacija u dužini od 600 metara. U izgradnju ovog puta koji je bio u dosta lošem stanju uloženo oko 48 000 KM.

„Mještani su zadovoljni, jer je ovo voćarski kraj gdje ljudi dosta komuniciraju sa Gradiškom i ostalim sredinama tako da im to znači zbog prevoza robe. Put skoro da nije bio prohodan sad je ovo dobro. Zadnje dvije godine smo dobili preko dva kilometra puta, a biće još radova“ kaže Nenad Mirjanić, predsjednik MZ Turjak.

Zadovoljstvo ovom rekonstrukcijom kao i drugim putevima koji su urađeni na području Gradiške izrazio je načelnik opštine Zoran Adžić koji je rekao da su uradili sve što su planirali.

“Ispoštovali smo sve što smo predvidjeli programom rada što je usvojila Skupština opštine, te smo rekonstruisali i neke puteve. Od 56 mjesnih zajednica prošli smo 42 tako da je ostalo još 14 mjesnih zajednica koje ćemo u narednih mjesec dana da prođemo da uredimo makadamske puteve. Želimo da radimo sistemska rješenja i da budemo odgovorna lokalna uprava koja radi u interesu građana na čitavom prostoru opštine Gradiška” kaže Zoran Adžić, načelnik opštine Gradiška.

Podsjećamo da će u toku ove godine ukupno biti uloženo skoro dva milion maraka u izgradnju putne infrastrukture na području opštine Gradiška.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!