Menu

Get Socialize

Rekonstruisana dionica Ulice Petra Pecije

23.10.2019 607 12 Nema komentara

Description

U jednom od najvećih gradskih naselja u Gradišci na Senjaku, rekonstruisana je dionica Ulice Petra Pecije u dužini od 256 metara. Ovu dionicu svečano je otvorio gradonačelnik Zoran Adžić uz prisustvo mještana ovog naselja koji su izrazili zadovoljstvo što su dobili bolju ulicu na koju su godinama čekali.

 „Mogu reći da je ova ulica asfaltirana 1968. godine i u to vrijeme bila je vjerovatno najljepša, a u zadnje vrijeme je najlošija. Evo danas smo doživjeli da se uredi, naš grad treba da bude ne samo na papiru već i na terenu“ rekao je Momo Brajić, mještanin.

“Drago nam je što smo ovo dočekali. Prošle godine je urađen trotoar, a ove godine podzemne instalacije, biciklistička staza , urađeni su slivnici za prikupljanje oborinskih voda, te je bolja bezbjednost pješaka, djece” kaže Danka Mikić, predsjednik Savjeta MZ Senjak.

“Sredstva za rekonstrukciju ove ulice izdvojila je Gradska uprava”rekao je gradonačelnik Adžić I dodao da su ovim željeli pokazati kako buduće ulice u gradskom I prigradskom dijelu Gradiške trebaju da izgledaju.

“Znači da imamo trotoar, biciklističku stazu i puni profil ulice. Mi smo izdvojiili oko 180 000 KM za ove aktivnisti.Želimo da napravimo bicklističke staze u gradskim I prigradskim naseljima za naše građane da prilikom vožnje budu sigurni I bezbjedni” istakao je gradonačelnik Zoran Adžić.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!