Menu

Get Socialize

Riješen višegodišnji problem Kulturnog centra

13.11.2017 370 41 Nema komentara

Description

Građevinski radovi na rekonstrukciji dijela krovne konstrukcije Kulturnog centra u Gradišci su završeni. Time je riješen višegodišnji problem prokišnjavanje krova na dijelu iznad velike i univerzalne sale, što je bio gorući problem ove ustanove. „Skinut je stari lim, postavljena je daska, urađeni su električni grijači“ kaže Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška.

Upravo po ovakvom vremenu tokom obilnih kiša i prilikom otapanja snijega, krov je prokišnjavao i voda se slijevala pa su bile ugrožene elektroinstalacije, a time i a bezbijednost radnika i posjetilaca Kulturnog centra. “Sredstva za ove radove izdvojena su iz budžeta opštine. U daljem periodu nastojaćemo da se izvrši čitava rekontsrukcija krova” rekao je Blagojević.

Što se tiče programskog sadržaja Kulturnog centra u biopskopu se očekuju aktuelna filmska ostvarenja, godišnji i polugodišnji koncerti na kojima će se predstaviti Gradski hor “Lira”, OMŠ “Branko Smiljanić”, KUD “Kolovit”, te humanitrana perdstava Grad pozorišta. Uveliko se i ove godine priprema i program Zimskog grada.

Kultura