Menu

Get Socialize

Senjak dobio tri nova dječija igrališta

13.11.2020 502 12 Nema komentara

Description

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić obišao je tri novoizgrađena dječija igrališta na području Mjesne zajednice Senjak. Riječ je o igralištima koja su izgrađena u okviru aktivnosti koju je pokrenula lokalna uprava  zajedno sa  društveno odgovornim kompanijama I privrednim subjektima. Jedno od igrališta u kojem će sada uživati mališani Mjesne zajednice Senjak donirala je „Gradiška tržnica“.

„Ovo je prvi put da smo se odlučili na ovakvu vrstu donacije. Mogu da kaže da sam jako zadovoljna  da smo u vrijeme privredne krize uspjeli dati svoj mali doprinos i za lokalnu zajednicu i građane Gradiške“ kaže Jovana Galić, direktor „Gradiške tržnice“.

“U saradnji loklane uprave i društevno odgovornih kompanija do sada je na čitavom prostoru Gradiške otvoreno oko 20 igrališta” rekao je gradonačelnik Adžić.

Mještani Senjaka ističu da zbog velikog broja stanovnika, a posebno djece, potebe za ovakvim igralištima postoje.

„Zahvalila bi se gradonačelniku i Gradskoj upravi što su prepoznali inicijativu građana što su ove površine pretvorili u igrališta, a i društvenim kompanijama. Uskoro će biti završeno još jedno igralište“ kaže Danka Mikić, predsjednik Savjeta MZ Senjak.

U prethodnom periodu na Senjaku je otvoreno ukupno pet manjih dječijih igrališta.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!