Menu

Get Socialize

Sezona godišnjih odmora počela

12.06.2018 1325 18 Nema komentara

Description

Već sa prvim toplim i sunčanim danima počinjemo razmišljati o ljetovanju i godišnjem odmoru. Dane koji su rezervisani za opuštanje od svakodnevnih obaveza svako će provesti na način koji mu njaviše odgovara. Ipak je najpopularniji odlazak na neku od morskih turističkih destinacija koji su neki već rezervisali, dok drugi o tome razmišljaju i traže povoljne turističke ponude.

U turističkoj agenciji kažu da je zaintersovanost građana za odlazak na more nešto veća nego ranije te da su cijene ostale iste kao i prošle godine. „Rezervacije su već počele. Aktuelna je Crna Gora, Hrvatska i Grčka. Što se tiče cijena na primjer imamo Igalo ponudu za dvokrevetne sobe, prevoz i smještaj na sedam noćenja 500 KM, Budva od 600 do 700 KM, Makarska od 320 do 350 maraka po osobi isto za sedam noćenja.Imamo sad krajem šestog mjeseca vikend ponudu sa dva noćenja u Makarskoj za 120 maraka“ kaže  Slobodan Bencuz, vlasnik turističke agencijeCity“ Gradiška.

Vrijeme i novac presudni su za odlazak na godišnji odmor. Ukoliko ne spadate u kategoriju zaljubljenika u more, uživati i odmarati ovog ljeta možete na planini, u banji ili na nekom izletištu.

Društvo