Menu

Get Socialize

Sezona grijanja u Gradišci počela prije 15. oktobra

15.10.2020 777 31 Nema komentara

Description

Danas 15. oktobra zvanično je počela sezona grijanja. Međutim s obzirom na vanjske temperature radijatori  u mnogim stambenim objektima u Gradišci koji koriste centralno grijanje topli su već od 13. oktobra.

“Mi smo već u utorak počeli sa toplom probom u 80 posto grada. Danas će radijatori biti svi topli u Gradišci. Nabavili smo dovoljno sirovine , u punom kapacitetu” rekla je Nada Brajić , rukovodilac Službe za korisnike “IEE Toplana” Gradiška.

Rukovodilac službe za korisnike u IEE Toplani Gradiška Nada Brajić rekla je da je Toplana Gradiška spremno dočekala ovu grejnu sezonu i da su uspješno završeni svi radovi koji su planirani pred početak sezone.

“U toku ljeta pored redovnih remonta radimo I rekonstrukciju u djelu vrelovoda u Vidovdanskoj ulici, gdje smo izvšrili priključenje 9 korisnika. Imali smo I priključenje KP “Vodovod” i vatrogasaca” kaže Nada Brajić , rukovodilac Službe za korisnike “IEE Toplana” Gradiška

U Toplani sa zadovoljstvom ističu da se broj korisnika povećava.

“IEE Toplana” Gradiška trenutno ima 1340 korinisnika. Cijena grijanja ostala je ista i ove grejne sezone. Za fizička lica cijena je 1, 65 KM sa po metru kvadratnom, a za pravna 138 KM po megavat času.

Uncategorized