Menu

Get Socialize

Sezona klizanja završena u Gradišci

22.01.2019 357 30 Nema komentara

Description

Iako su sadržaji u Zimskom gradu u Gradišci završeni 13. januara koncertom grupe „The Frajle“ tu su i dalje novogodišnji ukrasi kao i klizalište. Međutim ljubitelji klizanja neće moći uživati u ledu, jer sezona 21. januara završena.

„Malo smo produžili u odnosu na Zimski grad, imajući u vidu da je nastava u školama počela juče,pa smo ostali da učenici uživaju u klizalištu. Prethodnih dana bila je dobra posjeta oko 7 ili 8 hiljada. Mi smo zadovoljni, mislim da su i građani“ rekao je Sandro Zeničanin, direktor KP „Vodovod“ Gradiška.

„Trudićemo se da Gradišci kao komunalno preduzeće ostavimo nešto za naradeni period  te  smo sa načelnik opštine i administracijom dogovorili da kupimo klizalište“, kaže Zeničanin.

U sklopu program Zimskog grada koji je zvanično  počeo 15. decembra 2018. godine orgnizovani su brojni koncerti, raznovrsne aktivnosti i programi za djecu. Tu je bila i ugostiteljska ponuda.

U programu su učestvovali Zavičajni muzej, Narodna biblioteka, Kulturni centar, KUD „Kolovit“, Dječiji hor „Vrapčići“, Banjalučki tamburaški orkestar, OMŠ „Branko Smiljanić“, Plesni studio „Dance step“, Plesni klub „Ritam“ i  rok grupe.

Organizatori manifestacije „Zimski grad“su JU „Kulturni centar“, Opština Gradiška, Turistička organizacija Gradiška i Zavičajni muzej Gradiška.

Društvo