Menu

Get Socialize

Snijeg uzrokovao kvarove na elektro mreži

11.12.2017 383 17 Nema komentara

Description

Sve ekipe RJ „Elektrodistribucija“ Gradiška tokom vikenda bile su na terenu.Zbog snježnih padavina došlo je do kvarova na području čitave opštine i prekida u isporuci električne energije bilo je na devet dalekovoda. „Radili smo od 7h sati vikendom i dok se moglo raditi ljudi su bili na terenu. U nedjelju naveče kompletno područje opštine Gradiška bilo je pod naponom, osima jednog izlaza u Barajima“ kaže Zoran Kuzmanović, direktor RJ „Elektrodistribucija“ Gradiška.

U pojedinim dijelovima gradiške opštine potrošači tokom cijelog dana nisu imali električne energije. „Najkritičniji dio je iz Podgradaca prema Grbavcima, pa u Kozincima i u Lamincima, te u Bereku“ rekao je Kuzmanović.

Iako su otklonjeni kvarovi uzrokovani snijegom tokom vikenda već prvog radnog dana došlo je do novih problema. Vjetar je izazvao par manjih kvarova.

Kuzmanović kaže da se će kvarovi uzrokovani vjetrom već u jutarnjim časovima biti otklonjeni tako da se, ukoliko ne bude dodatnih problema, očekuje uredna isporuke električne energije.

Društvo