Menu

Get Socialize

Sutra humanitarni koncert „Tri jabuke zelene“

09.11.2018 667 23 Nema komentara

Description

Humanitarnoj akciji za pomoć u liječenju jednogodišnjeg Leona Radaka iz Gradiške priključilo je KUD „Kolovit“. Veterani ovog ansambla i njihovi gosti u subotu ,10. novembra, na tradicionalnom sedmom koncertu pod nazivom „Tri jabuke zelene“ u Kulturnom centru igraće za Leona.

„Ove godine imamo sedam društava na koncertu. Prvi put nam dolazi društvo „Vuk Karadžić“ iz Temerina i KUD“Potkozarje“. Ostala društva su ona sa kojima duže vrijeme sarađujemo, tu su folkloraši iz Kranja, Pjevačka grupa iz Nove Gradiške, društvo iz Prijedora, Banjaluke i naravno mi kao domaćini“ kaže  Mirko Borjanović, umjetnički rukovodilac KUD-a „Kolovit“ Gradiška.

Osim za Leona, članovi Kolovita uskoro će održati još jedan humanitarni koncert koji će biti namijenjen za pomoć u liječenju Luke Milivojca kome su takođe potrebna sredstva za transplataciju bubrega. „Na koncertu koji će biti 24. novembra nastupiće članovi prvog ansambla i naši prijatelji iz Bijeljine i iz Srbije tako da će to biti i koncert prijateljstva. Mi se trudimo da izađemo u susret i kada god je potrebno organizujemo humanitrane koncerte“ rekao je Borjanović.

Podsjećamo da će humanitarni koncert veterana „Tri jabuke zelene“ biti održan sutra, 10. novembra sa početkom u 19 časova u u Kulturnom centru Gradiška. Sav prihod od prodaje ulaznica, koja košta 3 KM, namijenjen je za liječenje Leona Radaka koji boluje od tumora jetre.

Kultura
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!