Menu

Get Socialize

Svečano otvorena novoasfaltirana ulica u Brestovčini

10.07.2018 799 11 Nema komentara

Description

U mjesnoj zajednici Brestovčina svečano je puštena u upotrebu novoasfaltirana dionica puta u dužini od 700 metara. Mještani su veoma zadovoljni.

„Stalno smo imali problema sa putem. Jako nam je drago što smo dobili asfalt“, kaže Boro Starčević, mještanin Brestovčine.

„Zahvalni smo lokalnoj vlasti na ovom potezu. Nastavićemo, kroz dobru saradnju mjesne i lokalne zajednice, da izgrađujemo Brestovčinu“, rekao je Ljubiša Bencuz, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Brestovčina.

Presjekavši svečanu vrpcu, načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić istakao je da je u izgradnju puta uloženo 88 000 KM.

Pored ovog, u planu je  realizacija još značajnih infrastrukturnih projekata u Brestovčini.

„Drago mi je što će ovaj put koristiti i mnoga djeca koja ovuda idu u školu. U planu nam je da izgradimo dječiji vrtić u ovom djelu grada, a uskoro ćemo završiti i radove na centralnoj ulici u Brestovčini, i ona će biti jedna od najljepših u Gradišci“, naglasio je Adžić.

Osim u Brestovčini, Opštinska uprava će realizovati i brojne projekte širom Gradiške, najavio je Adžić.

Podršku u realizaciji svih planova lokalnoj vlasti daje vlast na republičkom nivou. Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik zajedno sa mještanima Brestovčine proslavio je otvranje novoasfaltiranog puta. Poručuje da će u saradnji sa Opštinskom upravom u Gradišci i dalje raditi na pružanju boljih uslova života građanima opštine Gradiška.

„Završićemo sportsku dvoranu i Agroindustrijsku zonu u Novoj Topoli, i mnoge druge projekte. Znam da su građani uz nas i da nas podržavaju“, naveo je Dodik.

Načelnik Gradiške Zoran Adžić zahvalio se predsjedniku Dodiku na podršci koja je, ističe, od ključnog značaja za rast i razvoj opštine na rijeci Savi. Poručuje da je veoma važno da u predstojećem periodu Gradiška iskoristi svoj dobar geografski položaj i blizinu Evropske unije kako bi se razvila privreda na ovim prostorima i otvorila nova radna mjesta.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!