Menu

Get Socialize

Tea Kovačević putuje na Majorku, domaćin Rafael Nadal

27.10.2020 571 13 Nema komentara

Description

Desetogodišnja teniserka iz Gradiške Tea Kovačević, prepoznatljiva po izvanrednim sportskim rezultatima i trijumfima na brojnim takmičenjima u zemlji i svijetu, za nekoliko dana putuje na teniski turnir u Španiju. Na Majorci će snage odmjeriti sa svjetskim juniorskim talentima, a domaćin ovog turnira je teniser Rafael Nadal. Povodom odlaska na još jedan turnir, sa ciljem da ponovo pokori konkurenciju, za Teu Kovačević i njenog trenera Marka, gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić je organizovao prijem.

Tea ističe da svakodnevno vrlo vrijedno trenira kako bi u Španiju krenula potpuno spremna.

Razvojni put i odlaske na prestižne turnire ove mlade teniske nade, Gradska uprava podržava već duži period. ”I u buduće, Tea, koja na najljepši način promoviše svoj grad i Republiku Srpsku, može računati na podršku grada”, istakao je gradonačelnik Zoran Adžić.

Tein trener i otac, Marko, ističe da bez institucionalne podrške, ali i pomoći privrednih subjekata, Tein talenat i sportski rezultati ne bi mogli doći do izražaja.

Tei će biti potrebna stalna podrška kako bi svoj talenat, kroz trenažni proces, ali i kroz učešće na raznim takmičenjima, mogla razvijati i usavršavati.

Podsjetimo, Tea je nedavno u Skopju osvojila “Cherry Cup”, u kategorijama 10 i 11, ranije, u avgustu, briljirala je na prestižnom turiru u prijestonici Francuske – “Paris Boul”, a još su uvijek svježa njena sjećanja na zlato koje je krajem prošle godine osvojila u Majamiju, na turniru “Little Mo”.

Uncategorized