Menu

Get Socialize

Trideset godina kompanije „Sladojević“

10.07.2018 1611 13 Nema komentara

Description

Kompanija „Sladojević“ iz Gradiške proslavila je 30 godina uspješnog poslovanja. Porodica Sladojević osnovala je manju trgovačku radnju sada već davne 1988. godine u Novoj Topoli. Uz mnogo truda i rada, kompanija se s godinama razvijala, te danas „Sladojević“ d.o.o. posjeduje nekoliko marketa, pekara i ugostisteljski objekat na području opštine Gradiška.  Kompaniju sada vodi Srećko Sladojević, koji je posao naslijedio od roditelja.

„Uvijek sam vjerovao da privreda i porodični posao može opstati. Tajna je u istrajnom radu i u upornosti, te slozi porodice. Svi se dogovaramo, zajedno radimo i gradimo bolju budućnost“, istakao je Srećko Sladojević,  vlasnik i direktor kompanije „Sladojević“.

Kvalitet proizvoda ove kompanije potvrđen je nedavno na Novosadskom sajmu, na kojem je „Sladojević“ osvojio pet zlatnih medalja za pekarske proizvode. Do ovog  i mnogih drugih uspjeha nije bilo lako doći.

Miodrag Sladojević, Srećkov otac, prisjetio se početka rada.

„Bilo je teško, počeli smo sa malom radnjom i malo po malo se razvijali. Planovi su nam da i dalje idemo naprijed“, kazao je Miodrag Sladojević, vlasnik kompanije „Sladojević“.

Jedan od članova porodice zaslužan za uspjeh kompanije je i Nevenka Ilić. Na unuka Srećka Sladojevića je veoma ponosna.

„Mislim da smo ga odgojili u pravog čovjeka. Smatram da ćemo pod njegovim vođstvom postići mnoge uspjehe“, naglasila je Nevenka Ilić, vlasnik kompanije „Sladojević“.

Značajan jubilej, 30. godina postojanja i rada kompanije, vlasnici su proslavili sa prijateljima, saradnicima i zaposlenima. Pojedini radnici su nagrađeni, među kojima i Siniša Babić, koji je već 20 godina zaposlen u kompaniji „Sladojević“.

Osim što uspješno posluje u okviru svojih djelatnosti, kompanija „Sladojević“ već godinama podržava različite manifestacije na području Gradiške. Ove godine potpisali su i sponzorski ugovor sa Kulturnim centrom Gradiška u okviru kojeg će  podržavati sva kulturna dešavanja.

Iz kompanije „Sladojević“ poručili su da će i u predstojećem periodu razvijati i usavršavati poslovanje na području opštine Gradiška.

Društvo