Menu

Get Socialize

U aprilu treći Gradiški polumaraton

11.02.2019 833 29 Nema komentara

Description

I ove godine, 6. aprila biće održan Gradiški polumaraton. Organizator polumaratona, trećeg po redu, je Atletsko-rekreativni klub „Gradiška“.

„Trke koje će se održati ove godine su jedan kilometar za djecu, fan ran pet kilometara, deset kilometara i dvadeset jedan kilometar gdje imamo sertifikovanu stazu što znači da se boduju rezultati od trkača“ rekao je Dejan Jakeljić, direktor Gradiškog polumaratona.

„Novine ovogodišnjeg polumaratona su nove tri skin majice, čarape, znojnice,energetsko čokoladna mlijeka, zatim nove medalje, kategorije starosne od 20 do 60 godina, novčane nagrade“ kaže Aleksandar Raca, predsjednik Atletsko-rekreativnog kluba „Gradiška“.

U Atletsko-rekreativnom klubu „Gradiška“, koji broji 15  članova, nastoje da promovišu kraljicu sportova u opštini na Savi. Jedan od načina je i polumaraton.

„Očekujemo od 500 do 700 takmičara, svake godine nastojimo da bude što bolja organizacija, nadamo se da će i ove godine biti svi zadovoljni. Cilj je promocija grada i da aktiviramo učesnike na zdrav način života“ dodao je Dejan Jakeljić, direktor Gradiškog polumaratona.

Ove godine organizatori očekuju da će, kao i prošle, na polumaratonu učestvovati takmičari iz Slovenije, zatim iz Ukrajine, Čilea, Srbije, Hrvatske, BiH, te drugih gradova širom Republike Srpske.

Novosti
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!