Menu

Get Socialize

U Gradišci održan seminar za frizere

18.04.2018 6458 395 Nema komentara

Description

Ovog vikenda Montibello edukativni seminar koji je održan u Kulturnom centru Gradiška okupio je frizere iz cijele BiH. Oni su mogli vidjeti najnovije tehnike kolorisanja i dekolorisanja  uz praktičnu prezentaciju na modelima. Jedan od voditelja bio je internacionalni Montibello edukator iz Španije koji je frizerima prenio svoja iskustva i talent, te je predstavio najnovije frizerske trendove posebno popularnu blond liniju.  „Predstavili smo jako popularnu liniju.Ovakve seminare često radimo, jer dva puta godišnje izlazi kolekcija. Jako je važno za brend da prati modu i daje nove proizvode“ kaže Jordi Tenas, iz Španije.

Montibello proizvodi su na tržištu Hrvtaske i BiH dostupni posljednjih nekoliko godina. „Montibello je kod nas u Hrvatskoj četiri godine. Jako sam ponosna da smo se vrlo dobro postavili sa frizerima, jer oni žele nekog ko će im pomoći da napreduju u poslu,a to je ono što mi nudimo“ rekla je Davorka Janković edukator iz Hrvatska.

Domaćin ove manifestacija bila je Žana Popović frizer iz Gradiške koja je inače i Montibello nacionalni trener za Bosnu i Hercegovinu. „Ja sam jako zadovoljna današnjim druženjem i ovom manifestacijom. Prenijeli smo im pozitivnu energiju. Monitbello je kod nas tri godine i toliko ga ja koristim u salonu. Mislim da sve više frizera koristi naš brend“ kaže Žana Popović.

Montibello u svojoj liniji proizvoda ima sve što je frizeru potrebno za ljepotu kose. To je brend koji ima znanje i iskustvo. Prošle godine proslavio je pedeset godina postojanja. Montibello se stalno razvija i napreduje.

Društvo