Menu

Get Socialize

U Gradišci promovisana knjiga “Pobjeda Srpske”

30.11.2017 657 46 Nema komentara

Description

Knjiga “Pobjeda Srpske“, u kojoj su sabrani govori predsjednika RS Milorada Dodika u toku predizborne kampanje SNSD-a 2016. godine, predstavljena je u Kulturnom centru u Gradišci. O knjizi, čiji je drugi naziv „Srcem za Srpsku“, govorili su su recenzenti Milan Ljepojević i Franc Sošnja, te publicista i književnik iz Gradiške Marko Šukalo.

Recenzent Milan Ljepojević ističe da je „Pobjeda Srpske“ po mnogo čemu jedinstvena i posebna knjiga, prije svega, jer predstavlja stratešku analizu i viziju razvoja RS.

„Osnovna poruka knjige je da bez države nema slobode. Predsjednik Dodik govori o vrijednostima koje brani, a to su: RS, srpski narod, naš način života, naše krsne slave i drugo“, istakao je Ljepojević.

Drugi recenzent Franc Sošnja rekao je da je ovo treća knjiga koja sadrži govore Milorada Dodika.

„Vrijednost ove knjige je u tome što predsjednik u toku kampanje govori o stvarima koje će se kasnije dešavati. Odnosno, on predviđa političke događaje koji će se odigrati“, rekao je Sošnja.

Potpredsjednik OO SNSD-a Gradiška Ognjen Žmirić naglasio je da knjiga „Pobjeda Srpske“ sadrži i Dodikove govore sa predizbornih skupova SNSD-a održanih prošle godine na području gradiške opštine.

„Opština Gradiška je opisana na tri mjesta. Predsjednik Dodik u svojim govorima poručuje koliko je važno da postignemo pobjedu, ne samo zbog SNSD-a, već prvenstveno zbog RS“, kazao je Žmirić.

Promociji knjige „Pobjeda Srpske“ su prisustvovali brojni članovi i simpatizeri SNSD-a, koalicioni partneri i drugi građani.

Kultura