Menu

Get Socialize

U gradiškoj Biblioteci novi aktuelni naslovi

30.10.2019 370 13 Nema komentara

Description

Narodna biblioteka u Gradišci obogatila je knjižni fond za oko 150 knjiga. Nove aktuelne naslove za djecu i za odrasle nabavili su na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

„Što se tiče stranih pisaca imamo nobelovca Petera Handke, koji je bi broj jedan na sajmu sa knjigom „Veliki pad“, zatim Pertle i svi drugi koji su rado čitani. Što se tiče domaćih tu je Dragoslav Mihajlović, Jelena Bačić Alimpić, Vesna Dedić, Nele Karajlić, Dragan Velikić. Nastojali smo da kupimo nove, ali i druge naslove da dopune kao što su djela Mome Kapora. Što se tiče dječije literature zaista je raznovrsna, kupili smo mnogo naslova koja su obuhvatila period od prve godine do kraja osnovne škole“ rekla je  Snježana Miljković, direktor Narodne biblioteke Gradiška.

„Međunarodni sajam knjiga je prilika da se nabave novi naslovi, ali i da bibliotekari posjete sajam druže se sa piscima“, rekla je direktorica Snježana Miljković. Ona je dodala da se knjižni fond Narodne biblioteke stalno obnavlja i da trenutno broji oko 70 000 knjiga.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!