Menu

Get Socialize

U Lamincima puštena u upotrebu novoasfaltirana dionica puta od 1 700 m

01.11.2019 1106 52 Nema komentara

Description

U zaseoku Mokreš, u Mjesnoj zajednici Laminci, mještani su nakon mnogo godina konačno dočekali asfaltiran put pored svojih kuća. Dionica u dužini od 1 700 metara zvanično je puštena u upotrebu.

„Zaseok je bio neprolazan. Drago mi je da sam sa svojih 80 godina konačno doživio da put vidim asfaltiran“, rekao je Vlajko Majkić, mještanin Laminaca.

„Mojim mještanima i meni ovo je od neprocjenjive važnosti! Mnogo će nam biti lakše raditi i proizvoditi“, istakao je Nedeljko Dejanović, predsjednik MZ Laminci.

Iz gradskog budžeta je u asfaltiranje ove dionice uloženo 160 000 KM.

„Ovdje su pretežno poljoprivredna gazdinstva i infrastrukturno opremanje saobraćajnice njima mnogo znači za odlazak i dolazak u Gradišku, ali i za obavljanje njihovih djelatnosti. Grad Gradiška nije čekao građane sa njihovim udjelom nego smo jednostavno izgradili saobraćajnicu. Želimo da budemo u funkciji građana i privrednika grada Gradiške“, naveo je Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

Budžetom za ovu godinu predviđeno je još asfaltiranje saobraćajnice u Mjesnoj zajednici Sovjak, koja se sastoji iz dva dijela, u dužini od 950 i 500 metara. Time se završavaju planirani infrastrukturni radovi za 2019. godinu kada je u pitanju asfaltiranje, istakao je gradonačelnik Adžić.

Kultura
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!