Menu

Get Socialize

U martu četvrti Gradiški polumaraton

12.02.2020 456 10 Nema komentara

Description

I ove godine, 7. marta biće održan Gradiški polumaraton. Organizator polumaratona,četvrtog po redu, je Atletsko-rekreativni klub „Gradiška“.

„Polumaraton počinje u 12 časova ispred Kulturnog centra. Trke su planiran na 5 i 10 kilometara, zatim 21 kilometar, te kilometar za djecu u dvije kategorije jedna na 500 i na 800 metara“ kaže Dejan Jakeljić, direktor Gradiškog polumaratona

„Prijaviti se može preko starnica našeg kluba,a prijave traju još osam dana. Imamo oko 300 prijavljenih, očekujemo da će biti oko 400 trkača“ rekao je Aleksandar Raca, predsjednik Atletsko-rekreativnog kluba „Gradiška“.

I ove godine biće dodijeljene nagrade, pehari,  medalje i novčane nagrade za najbolje učesnike četvrtog Gradiškog polumaratona.

„Svi koji se prijave do dvadesetog februara dobiće ful startni paket. Moguće su prijave i poslije, ali neće dobiti paket, cijena prijave je 35 KM“ kaže Dejan Jakeljić, direktor Gradiškog polumaratona.

Atletsko-rekreativni klub „Gradiška“ osim polumaratona ove godine organizovaće noćni cener koji je planiran da se održi u julu i humanitarnu trku koja se uvijek orgnaizuje u novembru.

Atletsko rekreativni klub u Gradišci postoji oko četiri godine  i trenutno ima dvadesetak članova.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!