Menu

Get Socialize

U petak koncert „Miler sa gostima za Kozaru“

07.02.2018 914 42 Nema komentara

Description

Povodom 45 godina muzičke karijere Milenko Pavlović Miler organizovaće koncert„Miler sa gostima za Kozaru“. Koncert će biti održan u petak, 9. februara u Kulturnom centru Gradiška u 19 časova. „Nakon što sam gostovao na koncertu hora „Lira“ mnogi su mi predložili da organizujem svoj koncert, te smo u upravi FK „Kozara“ došli na ideju da sredstva prikupljena od prodaje ulaznica idu za razvoj ovog kluba“ rekao je Milenko Pavlović.

To će biti prvi solistički koncerta Milenka Pavlovć. Na konecrtu će repertoar biti raznovrstan, a program će upotpuniti i uljepšati gosti, njegovi prijatelji, sa kojima je do sada ovaj muzičar radio. „Tu će biti pjesme koje sam prve počeo pjevati, onda će biti gosti hor OŠ „Danilo Borković“, te će biti rokerski dio, gost će biti grupa Balkan Ekspres, te će se naći i nekoliko narodnih pjesama“ kaže Pavlović.

Cijena ulaznice za ovaj koncert je 25 KM, a sav prihod od prodaje, kako je i rečeno, namijenjen je za razvoj Fudbalskog kluba „Kozara“.Ulaznice za koncert „Miler sa gostima za Kozaru“ mogu se  kupiti u Kulturnom centru Gradiška i u prostorijama FK „Kozara“.

Društvo