Menu

Get Socialize

U petak Konferencija beba u Gradišci

26.06.2019 634 8 Nema komentara

Description

Konferencija beba u Gradišci ove godine biće održana u petak, 28. juna u Kulturnom centru Gradiška pod sloganom “Ljepša Srpska – brojnija Srpska“. Ovu najslađu manifestaciju koja okupi veliki broj mališana organizuje ministarstvo porodice, omladine i sporta u saradnji sa gradom Gradiška.

“Prijave će biti od 10 do 10.30 časova. Roditelji trebaju donijeti rodni list, zdravstvenu knjižicu ili pasoš. Mogu se prijaviti bebe rođene od Vidovdana 2018. do 28. Juna ove godine” kaže Davor Glišić, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti.

Ovom prilikom biće upriličen zabavni program za djecu i roditelje kao i prigodni pokloni bebama.

“Biće novčane nagrade, prije svega za bebu koja je rođena na Vidovdan, zatim za najmlađu bebu, nasjtarija, beba sa najviše braće i sestara,iz višečlanih porodica i biće nagrađeni svi blizanci” kaže Davor Glišić, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti.

Cilj manifestacije koja se održava osmi put u Gradišci da se skrene pažnja na važnost porodice i rađanja, prije svega da se istaknu prave vrijednosti i da se pošalje pozitivna slika iz Gradiške.

Iz Gradske uprave Gradiška pozivaju roditelje da dovedu svoje mališane, kako bi zajedno ispratili ovu razigranu manifestaciju.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!