Menu

Get Socialize

U Vrbaškoj asfaltiran kilometar puta

09.10.2020 1193 27 Nema komentara

Description

U MZ Vrbaška, zaseoku Krajčinovci, asfaltirana je dionica puta u dužini od oko 1 000 metara. U asfaltiranje puta, kome gravitira oko 200 mještana, Gradska uprava je uložila 80 000 KM.

Mještani ističu važnost izgradnje putne infrastrukture, prije svega zbog brže komunikacije sa ostatkom mjesne zajednice, ali i središtem grada.

„Želimo sve investicije dovesti do kraja, uprkos pandemiji virusa korona“, ističe gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić, predajući mještanima na upotrebi asfaltirani put u Krajčinovcima. Ovom prilikom je najavio da će u MZ Vrbaška uskoro biti asfaltirana još jedna dionica puta, u dužini od 600 metara.

„U protekle tri i po godine asfaltiarli smo 80 km puteva na prostoru cijele Gradiške“, ističe gradonačelnik Adžić, dodajući da se osim putne, gradila i sva ostala neophodna infrastruktura.

Mjesna zajednica Vrbaška je u posljednje vrijeme veliko gradilište. Ilija Grbić, predsjednik Savjeta ove mjesne zajednice navodi da se privodi kraju rekonstrukcija Društvenog doma. „Neophodno je još urediti vanjski prostor i opremiti  objekat, gradi se i hram“, dodaje Grbić. Takođe ističe da je od izuzetne važnosti za bezbjednije kretanje građana, posebno djece, izgradnja trotoara. Mještani se nadaju realizaciji tog projekta u skorije vrijeme i podršci, kako gradskih, tako i republičkih institucija.

Uncategorized