Menu

Get Socialize

Učenici gradiške Muzičke škole nastavljaju sa uspjesima

07.05.2019 802 34 Nema komentara

Description

Učenici Osnovne muzičke škole “Branko Smiljanić” iz Gradiške nastavljaju da nižu uspjehe na brojnim takmičenjima.

“Prvo sam se takmičila u Poreču, gdje sam osvojila drugu nagradu. Bilo je puno djece. Zatim, išla sam u Sremske Karlovce i osvojila sam prvu nagradu. Bila sam najbolja u svojoj kategoriji”, ispričala je Iva Ristić.

“Išla sam u Sremske Karlovce i osvojila sam prvu nagradu. Bilo mi je baš lijepo jer volim da sviram”, rekla je Anastasija Ristić.

“Ove godine sam bila na tri takmičenja: u Bijeljini na međunarodnom takmičenju, gdje sam osvojila prvu nagradu, u Prijedoru na republičkom takmičenju, gdje sam iz discipline solfeđo osvojila prvu nagradu i u Sremskim Karlovcima, gdje sam osvojila drugu nagradu”, navela je Kristina Brkić.

„Takmičila sam se u Novom Gradu i osvojila drugo mjesto, a na takmičenjima najviše volim to kada osvojim neku nagradu“, izjavila je Una Šobota.

„Išao sam u Beograd, Bijeljinu i Novi Sad. Na svim takmičenjima sam osvojio drugu nagradu. Bilo mi je super jer sam upoznao nove drugare“, rekao je Luka Vidović.

U pojedinim disciplinama gradiška Muzička škola ima najbolje učenike u regionu, ističe direktor Ivan Ristić: „Takmičenja su bitna za njihov razvoj, predstavljaju nova iskustva. Kroz učešća na takmičenjima grade svoju karijeru. Trudimo se u svakoj generaciji prepoznati nove talente kako bismo im maksimalno posvetili pažnju i pravilno trasirali njihov put ka umjetničkoj muzici.“

Do kraja školske godine preostaju takmičenja u Istočnom Sarajevu, Sremskoj Mitrovici, Bijeljini i Vinkovcima.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!