Menu

Get Socialize

Učenici Tehničke škole paketićima obradovali bolesne mališane

26.12.2017 437 9 Nema komentara

Description

Učenici Tehničke škole iz Gradiške novogodišnjim paketićima obradovali su mališane koji se liječe na Odjeljenjima pedijatrije i hirurgije u gradiškoj Bolnici. Nakon što su uspješno realizovali još jednu akciju „Jedan, slatkiš, jedno dijete“, đaci su odlučili da ove godine bolesnoj djeci lično uruče paketiće i učine im prijatnijim boravak u Bolnici. Međutim, nisu došli sami, sa sobom su poveli i Djeda Mraza.

„Odlučili smo da obiđemo djecu koja su bolesna i razveselimo ih. Prikupili smo slatkiše, školski pribor i drugo. Kao Djed Mraz mogu reći da su djeca jako dobra, ali moraju da budu još bolja i da slušaju svoje roditelje“, rekao je Dragan Milivojša, učenik Tehničke škole Gradiška, koji se našao u ulozi Djeda Mraza.

Paketić od Djeda Mraza dobio je i šestogodišnji Nenad, koji je u Bolnicu došao da posjeti mlađu sestru Andreanu. Kaže da su oboje bili jako dobri ove godine.

„Sviđa mi se paketić, ima puno slatkiša“, kaže Nenad.

Učenici Tehničke škole u Gradišci već duži niz godina realizuju akciju „Jedan slatkiš, jedno dijete“. Nastojaće, kažu, da i ubuduće  novogodišnjim paketićima razvesele svoje male drugare.

Društvo