Menu

Get Socialize

Učenici Tehničke škole paketićima obradovali bolesne mališane

26.12.2017 627 23 Nema komentara

Description

Učenici Tehničke škole iz Gradiške novogodišnjim paketićima obradovali su mališane koji se liječe na Odjeljenjima pedijatrije i hirurgije u gradiškoj Bolnici. Nakon što su uspješno realizovali još jednu akciju „Jedan, slatkiš, jedno dijete“, đaci su odlučili da ove godine bolesnoj djeci lično uruče paketiće i učine im prijatnijim boravak u Bolnici. Međutim, nisu došli sami, sa sobom su poveli i Djeda Mraza.

„Odlučili smo da obiđemo djecu koja su bolesna i razveselimo ih. Prikupili smo slatkiše, školski pribor i drugo. Kao Djed Mraz mogu reći da su djeca jako dobra, ali moraju da budu još bolja i da slušaju svoje roditelje“, rekao je Dragan Milivojša, učenik Tehničke škole Gradiška, koji se našao u ulozi Djeda Mraza.

Paketić od Djeda Mraza dobio je i šestogodišnji Nenad, koji je u Bolnicu došao da posjeti mlađu sestru Andreanu. Kaže da su oboje bili jako dobri ove godine.

„Sviđa mi se paketić, ima puno slatkiša“, kaže Nenad.

Učenici Tehničke škole u Gradišci već duži niz godina realizuju akciju „Jedan slatkiš, jedno dijete“. Nastojaće, kažu, da i ubuduće  novogodišnjim paketićima razvesele svoje male drugare.

Društvo