Menu

Get Socialize

Uređenje klupskih prostorija u Čatrnji

01.07.2020 374 7 Nema komentara

Description

Zahvaljujući Gradskoj upravi i mladim ljudima iz Mjesne zajednice Čatrnja FK „Biseri“ ima bolje uslove za rad. Radove na uređenju klupskih prostorija obišao je gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić sa saradnicima.

„ Zahvalio bi se Nataši Ristić koja je radila na izradi projekta Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH, te je za opremanje klupskih prostorija i prostorija mjesne zajednice Čatrnja uloženo oko 100 000 KM” rekao je Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

„Čatrnja je jedna od šest mjesnih zajednica sa prostora Gradiške koja učestvuje u projektu Jačanja uloge mjesnih zajednica u BiH i zahvaljujući tome uspjeli smo obezbjediti sredstva za tribine, društveni centar,klupske prostorije i etno izletište „Naša Jablanica“.Veoma smo zahvalni što su gradonačelnik Zoran Adžić  i Gradska uprava prepoznali naš aktivizam i što su nastavili da ulažu u našu mjesnu zajednicu“, kaže Nataša Ristić iz MZ Čatrnja.

 Iz FK „Biseri“ zahvalili su se Gradskoj upravi na pomoći i podršci, jer su im sada obezbijeđeni bolji uslovi za takmičenje u Područnoj fudbalskoj ligi Gradiška.

Gradska uprava Gradiška je je u posljednje tri godine na području Mjesne zajednice Čatrnja uložila oko 350 000 KM.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!