Menu

Get Socialize

Uskoro nove klupe u Gradišci

12.11.2018 518 24 Nema komentara

Description

Dotrajale klupe koje se nalaze na Savskom nasipu u Gradišci dodatno su uništene tokom vikenda. Iz KP „Gradska čistoća“ kažu da su za zamjenu i postavljanje novih klupa već pripremili potreban materijal.

„S obzirom da izvođač radova na rekonstrukciji Savskog nasipa još nije završio tu dionicu, možda ćemo morati sve te klupe izmjestiti jer će doći do dizanja nasipa. Klupe su dotrajale vjerovatno je neko još to dodatno oštetio. Nadamo se da ćemo ovo riješiti tokom iduće sedmice“ kaže Željko Bilbija, direktor KP „Gradska čistoća“ Gradiška

Radnici „Gradske čistoće“ najviše posla imaju nakon vikenda, ali i u periodu  kada se organizuju proslave matura. Takođe ističu da im problem predstavljaju nesavjesnii građani koji ne vode računa prilikom odlaganja otpada.

Osim ovih poslova „Gradska čistoća“ tokom čitave godine provodi različite aktivnosti.

„Sa jesenjom sadnjom cvijeća smo završili. Nikad nije bilo da smo u ovo doba kao sad zalijevali cvijeće. Sad radimo dosta i na kupljenju lišća, a i u toku je nasipanje lokalnih i nekategorisanih puteva“ rekao je Željko Bilbija, direktor KP „Gradska čistoća“ Gradiška.

Ovih dana u „Gradskoj čistoći“ pripremaju vozila za zimsku službu, da ih snijeg ne može iznenaditi. Osim dobro pripremljene mehanizacije imaju i određene količine soli na raspolaganju.

Uncategorized