Menu

Get Socialize

Uz „Vrapčiće“ proslavljena dječija Nova godina

30.12.2019 340 12 Nema komentara

Description

Uz hitove popularnog dječijeg hora „Vrapčići“ na platou ispred Kulturnog centra najmlađi Gradiščani ispratili su staru i dočekali novu godinu. Svako od njih imao je mnogo želja za sebe, ali i za svoje sugrađane.

Više od 20 koncerata širom Republike Srpske, nove pjesme i spotovi, te mnogo novih članova – godina na izmaku bila je uspješna za članove „Vrapčića“. Takođe, u pripremi su novog albuma.

„Promovišemo dječije stvaralaštvo. Uz naše pjesme odrastaju generacije i proslavili smo 26. godina postojanja. Najmlađim Gradiščanima želimo da budu srećni, da slušaju roditelje, ali i „Vrapčiće“. Želimo im da uživaju u djetinjstvu“, poručio je Branislav Đaković, umjetnički rukovodilac Dječijeg hora „Vrapčići“.

Ispred Gradske uprave Gradiška prisutne je, uz najljepše želje, pozdravio načelnik Odjeljenja društvenih djelatnosti, Davor Glišić.

„Gradska uprava, u saradnji sa Turističkom organizacijom i Kulturnim centrom, tradicionalno organizuje proslavu dječije Nove godine u predivnom ambijentu „Zimskog grada““, rekao je Glišić.

Od utorka, 31. decembra, manifestacije se nastavljaju, poručuju iz gradiške Turističke organizacije.

„Doček Nove godine uz lokalni bend „Triple shot“ i pozivam naše sugrađane da nam se pridruže. Od 3. januara organizujemo niz manifestacija u susret Božiću u saradnji sa bibliotekom, plesnim klubovima i muzičkom školom. 9. januara imamo prigodan program povodom Dana Republike, i završavamo 13. januara proslavom pravoslavne Nove godine, uz grupu „Galija““, naveo je Miloš Vujinić, v.d. direktora Turističke organizacije Gradiška.

Proslava dječije Nove godine organizovana je u okviru manifestacije „Gradiška zima 2019/2020“.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!